Funda Müjde is ambassadeur van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Funda Müjde is ambassadeur van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Op 24 april vond de tweede online algemene ledenvergadering van Dwarslaesie Organisatie Nederland plaats. Met enkele aanvullende suggesties werd het jaarplan goedgekeurd. Verder werd de benoeming van Anke Tigchelaar unaniem bekrachtigd en is unaniem ingestemd met de benoeming van Funda Müjde als ambassadeur voor Dwarslaesie Organisatie Nederland. Ook ging de promotiefilm van Dwarslaesie Organisatie Nederland in première. De reacties waren positief: indrukwekkend, professioneel en een mooie presentatie van Dwarslaesie Organisatie Nederland.
 

Ambassadeur: Funda Müjde

 

Vorig jaar bracht een denktank van Dwarslaesie Organisatie Nederland-leden advies uit aan het bestuur over het verenigings- en vrijwilligersbeleid. Eén van de adviezen was om een ambassadeur aan te stellen, die bij gelegenheden kan optreden als ‘gezicht’ van Dwarslaesie Organisatie Nederland. Wat de functie van ambassadeur precies gaat inhouden moet nog worden bepaald. Het bestuur gaat een communicatieplan maken waarin dit zal worden beschreven.

 

Funda Müjde werd uitgenodigd om de functie op zich te nemen en ze ging graag op die uitnodiging in. Funda (59 jaar) is acteur, schrijver, cabaretier en presentator.Bij het grote publiek werd ze vooral bekend door rollen in televisieseries zoals Vrouwenvleugel en Goede Tijden Slechte Tijden. Naast haar werk heeft ze veel onbezoldigd bestuurswerk gedaan voor allerlei maatschappelijke organisaties. Sinds 2007 heeft ze een incomplete dwarslaesie L1 als gevolg van een verkeersongeluk.

 

Bekijk de website van Dwarslaesie Organisatie Nederland hier

Deel Dit