Oude artikelen

Funda in Blauw Bloed
Op zaterdag 6 maart 2010 was er in Blauw Bloed een rapportage over het Women Inc Festival waar Funda ook was. U kunt de uitzending terugkijken via uitzendinggemist, het gaat om het stuk tussen 05:15 en 09:05.

Funda in Buitenhof
Naar aanleiding van haar column Erdogans Turken werd Funda op zondag 17 januari 2008 uitgenodigd om aan te schuiven in Buitenhof. U kunt de uitzending hier terugkijken.

Interview met Funda in Zaman
Ook in de Nederlandse uitgave van Zaman (januari 2008) staat nu een uitgebreid interview met Funda onder de titel: Funda Müjde; toevertrouwd aan haar rolstoel en twee krukken. U kunt het interview hier downloaden of openen (pdf-bestand).

Interview met Funda in Zaman
In de Turkse uitgave van Zaman Hollanda (december 2007) staat nu een uitgebreid interview met Funda onder de titel: Zamanla hayata tutunmayi ögrendim. U kunt het interview hier downloaden of openen (pdf-bestand).

Funda in Esta
In het decembernummer (2007) van Esta staat een interview met Funda omdat ze in 2005 covervrouw was van de Esta, u kunt het artikel hier downloaden als pdf-bestand.

Funda bij Pauw & Witteman
Op 29 november 2007 was Funda te gast bij de late night talkshow van Paul Witteman en Jeroen Pauw. U kunt de uitzending hier terugkijken.

Interview met Funda in Catherine oktober/november 2007
Door mijn ongeluk weet ik hoeveel doorzettingsvermogen en optimisme ik in me heb

“Het Gesprek Deel 1” Annemarie van Gaal spreekt met actrice, columniste en cabaretière Funda Müjde.
“Het Gesprek Deel 2” Annemarie van Gaal spreekt met actrice, columniste en cabaretière Funda Müjde, (deel 2)

“Kiest u maar!”
In de vijfde uitzending van Kiest u maar! nemen de cabaretières Funda Müdje en Jetty Mathurin het op tegen de politici Mirjam Sterk en Gert-Jan Oplaat. Kiest u maar!
zondag 29 mei, 19.30 uur, Nederland 1

“Funda in de balie”
30 juni 2005 Weblog Anja Meulenbelt

“Wilfred Kemp in een zomerse ontmoeting met Funda Müjde”
21 juni 2005

“Een primitieve trektocht met een mobieltje”
Opzij januari 2002.

“7 schoolse vragen aan Funda Müjde”
Léérkracht oktober 2004.

Deel Dit