Funda doet CROWD RAISING!

Funda gaat weer spelen in Nederland en België, maar daarvoor is hulp nodig. Wilt u Funda in 2012/2013 op het podium zien? Laat het hier weten (u verplicht uzelf tot niets en het is gratis!).

Ik ben erbij als Funda optreedt met “FUNDA ZIET ZE VLIEGEN”:

De crisis treft iedereen, vooral kunst en cultuur. Dat brengt grote risico’s voor theaters met zich mee, ze zijn huiverig met het boeken van shows die ze niet kennen, en terecht, ze willen volle zalen. Om de theaters in heel Nederland te laten weten dat Funda genoeg publiek heeft om een show te plannen is ze een CROWD RAISING ACTIE gestart.  Ze wil met haar nieuwe voorstelling ‘Funda ziet ze vliegen’ haar come back maken na het ongeluk (zie de brochure).

Funda krijgt regelmatig van fans de vraag of ze weer gaat optreden, dus weet ze dat er veel mensen naar haar nieuwe voorstelling zullen komen. Dit wil zij aan de theaters laten zien.  Laat met het formulier weten dat u naar een voorstelling wil komen. Mojo kan dan veel preciezer aan de theaters laten zien hoeveel mensen zij mogen verwachten. Met genoeg CROWD staat Funda volgend jaar weer op de planken. Hoe meer aanmeldingen hoe beter, gebruik je facebook / hyves / twitter om zoveel mogelijk mensen te ‘raisen’.

Download hier de brochure ‘Funda ziet ze vliegen’ van Mojo Theater Productions.

Bent u theaterprogrammeur? Dan kunt u de voorstelling ‘Funda ziet ze vliegen’ direct boeken bij Mojo, zie deze website.

Deel Dit

6 comments

  1. Richard Nieuwenhuizen

    Funda op de planken in Carré. Ja daar zijn we natuurlijk bij!

    Tot volgende week!

    Groeten uit Amsterdam van Richard en Diana

Comments are closed.